Tag "zeta"

Douglas dhe Zeta-Jones rikthehen bashkë

Në muajin Gusht, Micheal Douglas dhe Catherine Zeta-Jones lajmëruan se kishin vendosur të ndaheshin për një periudhë të papërcaktuar që prej Majit, në mënyrë që të vlerësonin qetësisht martesën e

Zeta-Jones në prag të krizës

Catherine Zeta-Jones është “e thyer” pas dështimit të martesës së saj me Michael Douglas. Anna Walker, aktorja shoqëruese e nuses në martesën e çiftit, thotë se Catherine po kalon kohë