Tag "zemra e Ilia Karelit"

Kthehet zemra e Ilia Karelit me furgon mallrash

Autoritetet greke perfunduan ekspertizen per trupin e Ilia Karelit dhe zemra e tij i eshte dorezuar nje eksperti shqiptar te Institutit te Mjekesise Ligjore. Pas kesaj pritet qe organi t’i