Tag "zelanda e re"

E magjishme, në Zelandë të Re ekziston edhe një qiell tjetër nën tokë (Foto)

Është cilësuar si qielli nën tokë, pamja që të ofron kjo shpellë e cila ndodhet në Zelandën e Re tregojnë se vendi nën tokë është po aq i bukur sa

Zelanda e Re, vendi i parë që uron vitin e ri

Qyteti i parë që festoi ardhjen e vitit 2015 është Aukland në Zelandën e re. Një festival fishekzjarresh dhe festime kanë mbledhur me mijëra persona të cilët kanë uruar njëzërit

Zelanda e Re, vendi më i mirë për të jetuar

Zelanda e Re është vendi më i avancuar social në botë nga 132 vende të përfshira në organizatën kërkimore Social Progress Imperative. Në përpilimin e listës organizata ka analizuar më

Zelanda e Re, pro martesave homoseksuale

Parlamenti i Zelandës së Re, me shumicë dërrmuese votash, ka miratuar projektligjin mbi legalizimin e martesave ndërmjet personave të të njëjtit seks. Në mbështetje të propozimit për bërjen e amendamentit

Zelanda e Re kundër filmit “Argo” Zelanda e Re kundër filmit “Argo”

Zelanda e Re është zyrtarisht kundër filmit “Argo” të Ben Affleck-ut . Parlamenti i këtij shteti ka votuar unanimisht nëpërmjet një mocioni për prezantim të rremë. Sipas fillimit të filmit,