Tag "zbulohet nje super leng"

Lëngu që “nxjerr nga loja” të gjitha ushqimet

Një inxhinier i softuerëve nga Atlanta, Rob Rhinehart, ka zbuluar një ushqim që më shumë i ngjanë një kokteji dhe me përbërjen e tij i ndihmon dhe i mjafton këtij