Tag "zbukurime"

Plas gallata. Gjeni ndryshimin mes pemëve, kapuçit të Ramës dhe flamurit LGBT

Zbukurimet e bashkisë së Tiranës për ditën e Verës kanë bërë që në rrjetet sociale të plasë gallata. Një nga zbukurimet e bashkisë ishte të vishte pemët e bulevardit kryesor

Genci Kojdheli përgënjështron penisët e bashkisë. Zbulon origjinën

Dje në mediat online qarkulluan këto foto u tha se këto ishn zbukurimet e Erjon Veliajt për qytetin e Tiranës. Në pamje të parë të jep përshtypje, që vetëm qirinj