Tag "zborr"

Edi Rama rikthen zborrin dhe aksionin e Enverit. Qeveria mobilizon kur t’i teket

  Rama , ky rilindor ka rikthyer praktikat lindore të zborrit për shqiptarët. Pavarësisht se Shqipëria është anëtare e NATO-s dhe standartet ushtarake janë krejt tjetër nga praktikat enveriste të