Tag "zbogar"

Zhbogari: Tribunali i pashmangshëm, më mirë të votohet

Samuel Zhbogar, përfaqësuesi special i BE-së në Kosovë, ka thënë se Tribunali do të jetë për të trajtuar rastet individuale, dhe ai në asnjë mënyrë nuk është as kundër Kosovës,

Zbogar i premton mbështetje Doganës së Kosovës

Udhëheqësi i zyrës se BE-se në Kosovë, Samuel Zbogar, gjatë një vizite që i bëri Drejtorisë së Doganës, i ka vlerësuar zhvillimet e kësaj të fundit. Gjatë këtij takimi ndër