Tag "zbiten"

Zbuten kufizimet në bankën e Qipros

Banka Qendrore e Qipros ka lehtësuar disi kufizimet e vendosura pas marrëveshjes, duke lejuar përdorimin normal të kartave të kreditit dhe debitit për pagesat e brendshme. Kufiri i shpenzimit të