Tag "zbatimin"

BE vonon zbatimin e sanksioneve kundër Rusisë

Përfaqësues të Bashkimit Evropian vazhdojnë sot bisedimet për zbatimin ose jo të sanksioneve të reja kundër Rusisë, për shkak të aksioneve të saj në Ukrainë. Një ditë më herët, ata

Bushati: Mundësi për zbatimin e projekteve të përbashkëta në rajon

Ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati, mori pjesë në Konferencën e Nivelit të Lartë për Ballkanin Perëndimor, që u organizua në Berlin nga Qeveria gjermane, nën kujdesin e veçantë të Kancelares

Paraqiten planet për zbatimin e marrëveshjes

Prishtina dhe Beogradi kanë paraqitur në Bruksel planet e tyre për zbatimin e marrëveshjes 15 pikëshe, e cila është arritur pak ditë më parë nga kryeministrat Thaçi dhe Daçiç. Delegacioni