Tag "zbardhem detaje"

Presidenca, zbardhen detajet nga mbledhja e Këshillit të Sigurisë Kombëtare

Institucioni i Presidentit të Republikës informon se, bazuar në pikën 3 të nenit 168 të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë dhe nenin 11; 12 dhe 13 të ligjit 8671, datë