Tag "zbardhe"

Metodat më efektive për zbardhimin e dhëmbëve

Gjithkush ka dëshirë të ketë buzëqeshje tërheqëse me dhëmbë të bardhë. Për ta arritur këtë synim të dëshiruar, duhet të planifikohen së paku dy vizita vjetore te stomatologu. Në përgjithësi,

Vrasja e Shkurt Boçit, familjarët kërkojnë të zbardhet ngjarja

Familjarët e 30­vjeçarit Shkurt Boçit kërkojnë drejtësi për vrasjen e djalit të tyre. Njëherazi zbardhjen e ngjarjes e kërkojnë dhe banorët e Fanit. Ngjarja e rendë ndodhi në 9 shtator

Zbardhet pasuria e deputetëve të PS, ja më të pasurit e Kuvendit

Zbardhet pasuria e deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë për vitin 2014. Por, pasuria e ministrave të kabinetit “Rama”, ndonëse me të ardhura të majme, llogari të reja dhe pasuri të