Tag "zarf"

Romë, zarf me një plumb brenda, kërcënohet kryetari i bashkisë

Kryetari i Bashkisë së Romës, Ignazio Marino është kërcënuar mesnatën e sotme. Në zyrën postare të Fiumicino-s është gjetur një zarf i cili kishte një plumb brenda dhe ishte adresuar

Ambasadorja e BE: Drejtësia shqiptare është drejtësia e zarfeve me para

Ambasadorja e Bashkimit Evropian në Tiranë, Romana Vlahutin, ka dhënë dje një mesazh shumë të fortë në drejtim të drejtësisë shqiptare, duke deklaruar se ajo është e korruptuar. Teksa ka

Zarf me helm për ministrin e Financave

Pas zbulimit të cianurit, dërguar ministrit të Brendshëm të Republikës Çeke, një zarf me helm të fuqishëm iu dërgua ministrit të Financave, Andrej Babis, njoftoi sot Instituti për Mbrojtjen Bërthamore,