Tag "zaptues"

Rama kthen Vlorën në qendër të banditëve dhe zaptuesve

Kryeministri Rama e ka shndërruar Vlorën në epiqendër të banditëve dhe zaptuesve të pronave. Pas emërimit të Sadrit Danaj, në krye të Qarkut të Vlorës, njeriut të akuzuar nga drejtësia