Tag "zana guxholli"

Guxholli: Ekonomia në depresion

Deri në fund të nëntorit, tregtia jonë e jashme u përkërkeqësua, me eksportet që erdhën duke e dobësuar muaj pas muaji dhe importet në rritje. Eksportet ishin shpresa kryesore që

Zana Guxholli: Rritja e çmimit të energjisë prek 75% të popullsisë

Deklaratë e drejtueses së Departamentit të Energjisë dhe Burimeve Natyrore, Zana Guxholli. Rritja e çmimit do të jetë rreth 4.6 lekë për kilovat orë, pra rreth 22 për qind më