Tag "zaman"

Gjermanët ironizojnë Erdoganin, ja si duket “Zaman”-i pas mbylljes

Shumë media ndërkombëtare kanë dënuar mbylljen me dhunë të gazetës opozitare turke “Zaman”. Në televizionet gjermane nuk ka munguar as humori dhe ironia. Në programin satirik “Extra-3”, të televizionit Gjerman