Tag "zall herri"

Skandali, Prokuroria: Katër komando të Zall-Herrit për luftë në Siri

Artur Balla, i njohur me emrin fetar Omer, është vëllai i Edmond Ballës, një prej të dyshuarve për rekrutimin dhe dërgimin e besimtarëve myslimanë për xhihad luftarak në Siri. Në