Tag "zajdenica"

Vuçiç ironizon: Shqiptarët të luftojnë me Zajdenicën brenda në Kosovë

Kryeministri i Serbisë duket se ka shfrytëzuar çështjne e Zajdenicës për tu tallur dhe për të bërë ironi me shiptarët. “Shqipëria le të përgatitet të luftoj përveç kundër Serbisë, në