Tag "zaganojori"

31 maj, votohet anëtari i ri i KLD-së

Kryetari i Gjykatës së Lartë, Xhezair Zaganjori, me cilësinë e Kryetarit të Konferencës Gjyqësore Kombëtare (K.GJ.K.) dhe në mbështetje të Ligjit nr. 77 datë 26.07.2012 “Për organizimin dhe funksionimin e

Zaganjori-Cannon: Mbështetje për drejtësinë

Kryetari i Gjykatës së Lartë të Republikës së Shqipërisë, Xhezair Zaganjori, zhvilloi një takim me ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar, Nicholas Cannon OBE dhe zëvendësambasadorin Stephen Hickling. Zaganjori e falënderoi