Tag "zabul"

Bombë personelit të NATO-s

Zabul, tre ushtarë të huaj dhe dy punonjës civilë të koalicionit ndërkombëtar janë vrarë nga një sulm me bombë në Afganistan. NATO-ja ka bërë të ditur se viktimat kanë pësuar