Tag "Yulia Lipnitskaia"

Sochi 2014, Yulia Lipnitskaia mahnit Rusinë

Rusia bëm show në lojrat olimpike që po mbahen në Sochi. Një thesar mbi akull që rrëmben medaljen e arit në patinazh, duke lënë pas Kanadanë dhe Shtetet e Bashkuara