Tag "yong"

Kim Jong-un ekzekuton 15 persona për tradhëti, mes tyre edhe zyrtarë te lartë

Udhëheqësi i Koresë Veriore, Kim Jong-un, ka urdhëruar ekzekutimin e 15 personave këtë vit, përfshirë edhe disa zyrtarë të lartë, ka bërë të ditur inteligjenca e Koresë Jugore. Kjo e

Kim Jong-un , emër i ndaluar në Korenë e Veriut

Emri i dikatorit komunist Kim Jong-un eshte i ndaluar ne Korene e Veriut, por jo vetem kaq, autoritetet e Penianit ndalojne perdorimin e emrit te babait, gjyshit dhe te udheheqesit