Tag "Yoga"

Lenovo prezantoi laptopin Yoga 3 Pro

Lenovo prezantoi një laptop të ri të quajtur Yoga 3 Pro. Ky laptop me ekran 13 inç është 17% më i hollë se paraardhësi i tij Yoga 2 Pro. Ai

Yoga në metro, moda më e re që po pushton qytetet e mëdha (Foto)

Edhe një udhëtim me metro mund të kthehet në një eksperiencë shpirtërore. Quhet Subway Yoga dhe është një tendencë që po bën për vete disa prej metropoleve më të mëdha

Yoga punon me trupin dhe mendjen

Nuk bëhet fjalë vetëm për ushtrime fizike, por edhe shpirtërore. Kur bëjmë Yoga gjejmë qetësinë e humbur, harmoninë, energjinë dhe ndjehemi shumë më mirë. Yoga punon me trupin dhe mendjen,