Tag "Yndyrat e ngopura dhe karbohidratet e rafinuara"

Sipas ekspertëve, margarina është më e shëndetshme se gjalpi

Për zemrën, yndyrat e ngopura nga gjalpi dhe yndyrat të tjera me origjinë shtazore janë po aq jo të shëndetshme si dhe karbohidratet e rafinuara nga sheqeri i bardhë, argumentojnë