Tag "Yllka allaraj"

Yllka Allaraj. Si e hoqën nga puna e nuk e marrin se është…e mbikualifikuar!

Yllka Allaraj është një ndër specialistet më të vjetra e më të kualifikuara të Ministrisë së Bujqësisë. Dikur “e kapi lapsi” edhe atë, si shumë të tjerë dhe doli në