Tag "Ylli për të mos u dalluar"

Rita Ora del me babanë, por…. ajo po fshihet!?

Rita Ora është në vëmendje të medieve edhe kur ajo tenton të kalojë një ditë normale me babanë e saj nëpër rrugën e Londrës.Derisa veshi një pallto me ngjyra dhe