Tag "ylli i kuq"

Manjani ka një tjetër kunj: Kush është akuzuar nga politika po del i pafajshëm!

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka dhënë një mesazh misterioz, duke e lidhur edhe ngjarjet e ditës. Manjani shkruan në Twitter se: “Çdo i akuzuar nga politika herët ose vonë

Qyteti “Studenti” me yll në ballë çerek shekulli pas lëvizjes dhjetor ’90

Ironike por e vërtetë! Këtu ku nisi lëvizja dhe ku u bë greva e urisë për heqjen e simboleve të diktaturës…mu këtu vazhdon të sundojë ylli i kuq i komunizmit.