Tag "Ylli i “Game of Thrones”"

Ylli i “Game of Thrones” vjen me një tjetër pamje

Në disa episode të serisë “Game Of Thrones” aktorja Natalie Dormer shumë shpesh është zhveshur, kështu ajo nuk e ka pasur problem që këtë ta bëjë dhe për një set