Tag "ylli byufi"

Ylli Bufi rrëfehet pas 25 vitesh: E vërteta e thënies sime “kemi dhe 6 ditë bukë”

Ish kryeministri i Shqipërisë Ylli Bufi, mbahet mend më së shumti për shprehjen që tha në Kuvend në vitin 1991 ku tronditi popullin shqiptar duke thënë se “kemi dhe 6