Tag "Ylber Valteri"

Koalicionit të djathtë i shtohen dy parti

Partia Demokratike ka dorëzuar mbrëmjen e së mërkurës në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve emrat e partive politike që do të jenë pjesë e koalicionit “Aleanca për Punësim, Mirëqenie dhe Integrim”.