Tag "Yes"

Sllogani i ri i UEFA-s: “Say Yes to Racism”

Kanë filluar edhe ironizimet nëpër rrjetet sociale rreth vendimit të UEFA-s për ndeshjen e ndërprerë midis Serbisë dhe Shqipërisë, ku kombëtares serbe iu dhurua fitorja me rezultat zyrtar prej 3:0.