Tag "yahoo vjen me nje opsion te ri"

Yahoo,një pamje e thjeshtëzuar për e-mail-in

Drejtuesi i “Yahoo”-së ka shpalosur njërin prej prioriteteve që kishte kompania: Zhvillimin e shërbimeve dhe produkteve që janë për pajisjet celulare. Duket se këtë prioritet kanë filluar që ta ndjekin