Tag "Yahoo ka këshilluar publikun"

Yahoo ka këshilluar publikun, ndryshoni fjalëkalimet kudo

Platforma Tumblr e Yahoo-së ka këshilluar publikun “të ndryshojë fjalëkalimet kudo, veçanërisht në shërbimet e sigurisë së lartë si mesazhet elektronike, ruajtja e skedarëve dhe nëpër banka”. Edhe disa firma