Tag "Xinxher"

Mjekët italianë japin recetën kundër këtij gripi

Xhinxher, kanellë dhe rrënjë karafili janë ilaçi i këtij gripi që kemi nëpër këmbë.  Nuk është këshillë e gjysheve por e specialistëve në spitalin e Firences në Itali. Në një