Tag "Xinjian"

Në varrin antik zbulohen 2 milionë monedha bakri (Foto)

Një zbulim i fundit arkeologjik është gjendur në qytetin Xinjian të Kinës, ku arkeologët kanë nxjerrë nga një varr, dy milionë monedha bakri. Monedhat me simbole dhe karakteristika kineze, kanë