Tag "xhuka"

PD çon në Kushtetuese çështjen “Xhuka”: Proçedurë antiligjore e parlamentit

Partia Demokratike brenda kesaj jave do ti drejtohet Gjykates Kushtetuese, per ta shapllur si te pavlefshme proçeduren e ndjekur nga parlamenti per shkarkimin e Kryeinspektores se ILDKP-së dhe emerimin e

Komisioni i Ligjeve vendos sot për shkarkimin e Xhukës

Komisioni i Ligjeve pritet të shqyrtojë sot rreth orës 11:00 kërkesën e nënshkruar nga 51 deputetë të maxhorancës për shkarkimin e Inspektores së Përgjithshme të Inspektoriatit të Lartë të Deklarimit