Tag "Xhonatan Nolan"

MekKonahi bashkëpunon me regjisorin Nolan

Në fillim të këtij muaji “Warner Brothers” dhe “Paramount” njoftuan se projekti i ardhshëm i regjisorit Kristofer Nolan është aventura fantastiko-shkencore “Interstellar”. Skenari, i cili është i bazuar në teoritë