Tag "Xhoana Nano"

Lal’ Erit i kanë hequr shalën. Fajin e ka…Soros?

Sikur ka rënë squkë kryetari i Bashkisë, nuk duket? Dhe e gjitha kjo pas udhëtimit fatal për në Sri Lanka në një aktivitet ku star ishte spekulanti Xhorxh Soros. Duket

Sytë e tu, sytë e tu, Frederik Ndoci: Kjo këngë u këndua për Xhoana Nanon

Sytë e tu, sytë e tu, me gjithë dritat që kam pare, me gjithë yjet rreze ar, me gjithë lumë, liqene blu, shëmbëllejnë sytë e tu… Të gjithë ne na

Fatos Nano udhëton me ‘economy class’

“Shikoni çfarë fati ka z.Nano! Të udhëtojë me mua! Një FAT që Rama nuk do ta ketë kurrë… As ti Luli mos qaj… ‪#‎kryeministriqeduamkampershtypjen”, shkruan në profilin e tij në