Tag "xhiron e botes"

Në internet po bën xhiron e botës ylli i ri i fitnesit (Foto + Video)

Mosha nuk do të thotë apsolutisht asgjë kur bëhet fjalë për stërvitje dhe fitness. Një yll i ri i fitnesit po bën xhiron e botës në internet.Quhet Edna dhe është