Tag "xhevat hana"

Dyshimet për helmimin e prokurorit Xhevat Hana dhe rrëfimi i vajzës së tij

Ashtu si 5 vjet më parë, kur prokurori Xhevat Hana ndërroi jetë në spital, edhe sot familjarët hedhin dyshime për rrethanat e vdekjes së tij. Ndonëse zyrtarisht, më 5 janar