Tag "xhenxhefile"

Xhenxhefile dhe mjaltë. Kura për të luftuar kancerin

Një grua amerikane, e cila pretendon se kishte vuajtur nga kanceri, ka publikuar recetën e një ilaçi popullor për të cilin thotë se e ka ndihmuar të kurohet. Receta përbëhet