Tag "xheli"

Xheli i Aloes është hidratues dhe qetësues

Jeni djegur nga dielli? Kërkoni një qetësues për të shëruar plagën? Xheli i Aloes është hidratues dhe qetësues natyror që përdoret për të zbutur djegien nga dielli. Shkencëtarët kanë bërë