Tag "Xhelal Mziut"

Kamza Basket i dorëzon Xhelal Mziut trofeun e kupës

Kamza Basket i dorëzon Xhelal Mziut trofeun e kupës, i premtojnë titullin kampion dhe e falënderojnë për mbështetjen. Një tjetër trofe shumë i rëndësishëm i shtohet këtij ekipi, produkt i