Tag "xhaviti"

Rudina Magjistari bën plane serioze për jetën

Moderatorja Rudina Magjistari nga Tirana dhe kampioni i kick-boksit, nga Kosova, Xhavit Bajrami, tashmë po bëjnë plane serioze për jetën, ndërsa shihen gjithmonë e më shumë bashkë këto kohë në