Tag "xhani pitela"

Gianni Pitella i Ramës si Zhoao Amazonas i Enverit. EDITORIAL

Në kongreset e PPSH kanë qenë disa figura si Fosco Dinucci a Zhoao Amazonas që përshëndesnin çdo kongres në emër të partive të tyre dhe në fjalët që mbanin e më pas nëpër intervistat