Tag "Xhamlliku"

Ku u zhduk tregu te Xhamlliku? (Foto)

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, pak kohë më parë përuroi tregun tek Xhamlliku dhe tek Ali Demi. Sipas përshkrimit nga kryetari i bashkisë, u tha se aty u