Tag "xhamia e re"

Së shpejti nis ndërtimi i xhamisë në Tiranë

Kryeministri Sali Berisha bërë me dje të mërkurën në mbledhjen e qeverisë se është finalizuar marrëveshja dhe së shpejti do të nisë ndërtimi në zonën e namazgjasë në Tiranë, i