Tag "xhamia e madhe"

Xhamia e Namazgjasë, çështja i kalon Gjykatës Administrative

Gjykata e Tiranës ia ka kaluar Gjykatës Administrative çështjen e ndërtimit të xhamisë së madhe të “Namasgjasë”. Instituti i Çështjeve Kombëtare dhe Shoqata për një Zhvillim të Qendrueshëm Racional kërkojnë