Tag "xhaketen"

Tommy Hilfiger krijon xhaketën me panele diellore

Duke qenë se në ditët e sotme përdorimi i aparateve elektronike është berë gjithnjë e më i shpeshtë dhe i domosdoshëm na ndodh shpesh qe atyre tu mbarojë karikimi i