Tag "xhafajn"

Ambasadorët nuk dorëzohen. Takojnë Xhafajn për Reformën në Drejtësi

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Donald Lu dhe ambasadorja e Bashkimit Europian Romana Vlahutin kanë zhvilluar një takim me kreun e Komisionit të Posacëm të reformës në drejtësi,