Tag "x veri"

Serbia kërkon të vendoset rrjeti i gjykatave në veri

Përderisa raundet e reja të bisedimeve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, synojnë mbylljen e strukturave paralele të sigurisë dhe të drejtësisë në veri, si dhe ri-integrimin e qytetarëve serbë